24 uur gebed

Iedere eerste vrijdag van de maand is er in onze gemeente een tijd van 24 uur gebed. Om te bidden voor ons land, de gemeente en ons persoonlijk leven. Bid je mee?


24 UUR GEBED: VRIJDAG/ZATERDAG

Iedere eerste vrijdag van de maand is er in onze gemeente 24 uur gebed: van vrijdag 19.00 tot zaterdag 19.00 uur. Met elkaar willen we een gebedsketen vormen om te bidden voor ons land, de gemeente en de mensen om ons heen. Zet jij één of meerdere uren apart voor gebed? Je bidt vanuit huis op het tijdstip dat jij aangeeft. Meerdere mensen kunnen op hetzelfde tijdstip bidden, dus vul gerust je naam in als iemand anders al staat vermeld. Alleen je voornaam is voldoende om te vermelden. Belangrijk is dat je niet het vakje “exclusief” aanvinkt. Bid je mee?

Aanmelden 24 uur gebed vrijdag/zaterdag

GEBEDSRUIMTE RESERVEREN

Doordeweeks kun je de gebedsruimte van maandag tot donderdag van 9.00 tot 15.00 uur reserveren voor gebed. Dat kan door gebruik te maken van de link hieronder.

– Het is voldoende om alleen je voornaam in te vullen op het tijdstip dat jij wilt reserveren.
– Wil je de gebedsruimte voor jou alleen reserveren, vink dan het vakje “Book for exclusive use” aan.
– De uren die niet exclusief zijn geboekt (zonder rood poppetje) kunnen door meerdere mensen worden geboekt. (houd wel man/man, vrouw/vrouw aan)
– Klik op het pijltje bovenaan (bij navigation) om door te klikken naar volgende data.

Reserveren gebedsruimte doordeweeks

GEBEDS- EN DANKPUNTEN DEZE WEEK

Voor iedere dag zijn er gebeds- en dankpunten met een bemoedigende bijbeltekst. Bid je mee? Dit zijn de gebedspunten:

Week 14 t/m 27 december 2020, klik hier