Kerstnachtdienst op 24 december

Donderdag 24 december om 21.00 uur is er een bijzondere kerstnachtdienst, die je via de livestream mee kunt beleven. Van harte welkom!

Het wordt een avond vol hoogtepunten. Zo zijn er prachtige dansen van dansgroep Hearts Aligned en kun je thuis meezingen met de kerstliederen die door de Baan7 band worden gespeeld. En, Pieter-Jan van der Wolf heeft een bemoedigende kerstboodschap. Tijdens de avond zijn Robin en Larissa onze hosts en schakelen op verschillende momenten live naar kijkers thuis. Ook zullen zij boeiende gesprekken aan tafel hebben. En schakel je tien minuten eerder in op deze avond? Dan krijg je nog een leuke sneak preview. 

Het thema ‘Light of the World’ loopt als een rode draad door de avond heen. Jezus is het Licht van deze wereld, dat is wat we vieren. Vier je deze kerstavond mee? 

Bekijk hier de promo!

Kijk de kerstnachtdienst mee via onze livestream, klik hier