Feestelijke dienst met LEG-pubquiz

Zondag 27 juni is er een bijzondere dienst. We sluiten het seizoen dan af met een feestelijke dienst voor jong en oud én een LEG-pubquiz. Mis het niet! De dienst begint om 10.30 uur.

Feestelijke dienst: 10.30-11.30 uur
De dienst heeft het thema “Alleen Jezus”. Pieter-Jan zal hierover spreken, en er zal een mooi getuigenis te horen zijn. Speciaal voor de kinderen is pop Jeroen van de partij. Ook nemen we afscheid van de achtste groepers. Dit jaar is dat wel heel speciaal… 

Kinderen
Kinderen vanaf groep 4 gaan met hun ouders mee naar de grote zaal wanneer zij via Kerktijd een uitnodiging hebben ontvangen. En wat leuk is: alle kinderen mogen een instrument meenemen om tijdens het kinderlied mee te doen. Voor de kinderen thuis: ook jullie kunnen met je eigen instrument meedoen! In ons gebouw is er kinderwerk voor de kinderen t/m groep 3. 

Jeugd
De jongeren hebben hun eigen jeugddienst in zaal 2 en kijken de livestream mee! Iedereen van 12 t/m 17 jaar is welkom! Ook doet de jeugd mee met de pubquiz! Natuurlijk zorgen we voor frisdrank en lekkers. 

LEG-Pubquiz: 11.30-12.15 uur
Direct na de dienst is het tijd voor de LEG-pubquiz. Met een team ga jij online vragen beantwoorden over de identiteit van de gemeente, het afgelopen seizoen, weetjes rondom de LEG. En… bijzonderheden tijdens de dienst (goed opletten dus!). De pubquiz is voor jong en oud!

Link voor de LEG-PUB-QUIZ

Vorm een team!
We willen je uitdagen om een team te vormen en mensen voor die zondag bij jou thuis uit te nodigen. Maak er een gezellige tijd van met elkaar. De dienst en de pubquiz kun je via de livestream mee beleven. Ben je uitgenodigd voor de dienst op die zondag, dan doe je natuurlijk vanuit de zaal mee. We zien ernaar uit!

Kijk je zondag om 10.30 uur via de livestream mee? Klik dan hier