40 JAAR LEG

Zondag 12 september vieren we het 40-jarig bestaan van de LEG. Om 10.00 uur en 14.00 uur is er feestelijke dienst, met daarna leuke activiteiten.

Twee tijdsblokken

De dag hebben we in twee tijdsblokken verdeeld. Van 10.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 17.30 uur. Elk tijdsblok begint met een feestelijke samenkomst en een aparte dienst voor de kinderen. Na afloop van beide diensten is er lekker eten en zijn er gezellige activiteiten voor jong en oud. Het is belangrijk dat je je vooraf voor één van de tijdsblokken aanmeldt.

Feestelijke dienst

In de eerste plaats willen we de Heer danken voor Zijn trouw aan onze gemeente. Beide diensten worden een feest van herkenning met beelden door de jaren heen, liederen van vroeger en nu, en dans van Hearts Aligned. Ook zullen we Martijn en Olga bedanken voor hun jarenlange inzet als voorgangersechtpaar.

Samen eten

Na afloop van elke dienst gaan we samen eten. Kom je het 1e blok dan willen we je vragen om wat lekkers voor de lunch mee te nemen. Kom je in de middag, dan mag je iets meenemen voor een high tea. Daarnaast zorgt de Latino-groep voor lekkere hapjes en worden er hamburgers gebakken.

Leuke activiteiten

Rondom het gebouw zijn er voor jong en oud leuke activiteiten. Wat dacht je van levend tafelvoetbal, volleyballen, een springkussen, hutten bouwen voor de kinderen en nog meer. Daarnaast wordt zaal 2 onze “LEG-cinema” en zijn er filmbeelden door de jaren heen te zien.

We zien ernaar uit om deze dag met elkaar te kunnen vieren!

Tijdens de dag houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Jubileumgift

We willen je de mogelijkheid geven om een jubileumgift te geven, om verder te bouwen aan de gemeente. Een gift overmaken kan naar: IBAN NL22 RABO 0300 1905 06. T.n.v. Levend Evangelie Gemeente, o.v.v. Jubileumgift 40 jaar LEG. Ook kun je via onderstaande button geven.