FAMILIEMUSICAL RUTH OP 25 SEPTEMBER IN DE LEG

Op zaterdag 25 september om 14.00 uur zal de familiemusical Ruth te zien zijn in de LEG. Mis deze bijzondere voorstelling niet!

Een verhaal vol hoop
Het bijbelverhaal Ruth is een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, dat als een sprankelende familiemusical op de planken wordt gebracht door KISI Nederland. Laat je raken door een eeuwenoude Bijbelse vertelling, die niets van zijn krachtige boodschap heeft verloren. Een verhaal vol hoop, dat past in deze tijd van onzekerheid en opnieuw beginnen.

Ruth
Ruth is een jonge vrouw die, wanneer alles in haar leven verloren lijkt, voor een lastige keuze komt te staan. Ze besluit om met haar schoonmoeder Naomi mee te gaan naar het voor haar onbekende Bethlehem, want ze voelt een diep verlangen om de God en het volk van Naomi te leren kennen. Daar, in een onbekend land, moet ze voor zichzelf en haar schoonmoeder een nieuw leven op zien te bouwen, wat lastig blijkt te zijn. Maar wanneer Ruth de sympathieke landeigenaar Boaz ontmoet, gloort er nieuwe hoop.

Voor alle leeftijden vanaf 6 jaar
Een jonge cast en crew van 100 personen brengen Ruth – De Familiemusical tot leven. De musical, vol humor en pakkende scènes, is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Kijk voor meer info op de website.

Vanwege de geldende overheidsmaatregelen werkt de organisatie KISI met een coronatoegangsbewijs voor bezoekers.