Welkom | Welkomstteam

We vinden het belangrijk om iedereen op zondagochtend gastvrij te ontvangen. Een glimlach kan een groot verschil maken.

Wat verwachten we van jou?

Op zondagmorgen worden de mensen welkom geheten bij de ingang. Ook worden nieuwe mensen wegwijs gemaakt. Tijdens de diensten worden pakketjes uitgedeeld (aan nieuwe gasten) met informatie over de gemeente. Na de dienst ben je aanspreekpunt bij het meetingpoint en heb je daarbij oog voor de nieuwe mensen en probeer je met hen het gesprek aan te gaan. Eenmaal per jaar hebben we een avond om de welkomstteamleden een hart onder de riem te steken.

Je bent 1x per 6 weken op zondagochtend beschikbaar en op tijd aanwezig. Je kunt de mensen vriendelijk te woord staan. De teamleden zijn over het algemeen zeer trouw, loyaal en flexibel, het is fijn samenwerken

Toewijding

3 uur per 6 weken

Soort vacature

Vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via info@leg.nl.