Tuinteam | Teamlid tuinploeg

Heb je “groene” vingers en hou je van aanpakken, dan is deelnemen in de tuinploeg van de LEG echt iets voor jou.

Wat verwachten we van jou?

De tuinploeg bestaat in totaal uit vier teams van twee of drie personen. Je gaat in een team met twee andere personen op een zaterdag een gedeelte van de LEG-tuin onderhouden. Dit kan zijn: het schoffelen en onkruid vrijmaken van de perken, scheren van de heggen, het snoeien van de bomen enz. Net wat er op dat moment nodig is

Jouw inzet is in het voorjaar 1 keer per vier weken en vanaf de zomer tot de herfst 1 keer per acht weken nodig. Daarnaast gaan we met de gehele tuinploeg in het vroege voorjaar en begin december grootonderhoud plegen in de tuin.

Toewijding

3,5 uur per maand

Soort vacature

Vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via info@leg.nl.