Kinderwerk | Onderbouw

De kinderen van groep 1 t/m 3 hebben iedere zondag hun eigen LEG-kidsdienst.

Wat verwachten we van jou?

De groep van de onderbouw heeft tussen de 25-38 kinderen. We willen de kinderen bekend maken met de Bijbelverhalen en dit ook praktisch maken. We willen ze een veilige plek bieden waar ze graag komen. We willen de kinderen het besef meegeven dat God hen persoonlijk wil kennen. In wisselbeurt bereid je een Bijbelverhaal, werkje, zang of spelactiviteit voor. Je stimuleert de kinderen te bidden en bent aanspreekpunt voor de assistent kinderwerkers.

Je hebt een hart voor kinderen en dient graag. Je ziet uit naar wat God voor deze kinderen wil doen en kent de belevingswereld van kinderen. Je kunt een groep kinderen actief meenemen in een verhaal of activiteit

Toewijding

1x per maand

Soort vacature

Vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via info@leg.nl.