Kinderwerk | Teamleider onderbouw

De kinderen van groep 1 t/m 3 hebben iedere zondag hun eigen LEG-kidsdienst.

Wat verwachten we van jou?

De groep heeft tussen de 20-25 kinderen. We willen de kinderen naast een gezellige tijd met elkaar, op een laagdrempelige manier meenemen in de inhoud van de Bijbelverhalen. Tijdens de vertelling is geen vraag te gek en je bouwt samen met de andere kinderwerkers aan het inlevingsvermogen van de kinderen. Dit is voor hen een mooie manier om zich thuis te voelen in de groep. We willen dat de kinderen meekrijgen dat God onvoorwaardelijk van hen houdt. In wisselbeurt bereid je een Bijbelverhaal, werkje, zang of spelactiviteit voor. Je bent het aanspreekpunt voor de assistent kinderwerkers.

Je hebt een hart voor kinderen en dient graag. Je weet dat God kinderen waardevol vindt. Als teamleider ben je bekend met de belevingswereld van de kinderen en enthousiasmeer je de rest van het team. Je kunt een groep kinderen actief meenemen in een verhaal of activiteit.

Toewijding

1 uur per week

Soort vacature

Vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via savita@leg.nl.