Jeugdwerk | Jeugdleider Connexus 12+

Iedere vrijdagavond (behalve de vrijdagavond voor Baan7) komt Connexus bij elkaar. Elke avond is anders. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de invulling. Het leren kennen van Jezus staat centraal.

Wat verwachten we van jou?

Je probeert zoveel mogelijk een weerspiegeling van Jezus te zijn in je dagelijkse leven en wilt daarin een voorbeeld zijn voor de jongeren. Je kunt je inleven in de belevingswereld van tieners. Je bent creatief, geduldig en flexibel. Je bent energiek en jong van hart. Je kunt goed samenwerken in een team. Je bent in staat om tieners liefdevol te benaderen, ook al hebben ze het zelf soms moeilijk. Je helpt mee bij de voorbereidingen van de Connexus avond, en ook het weer opruimen. Je bidt voor de jongeren. Je bent aanwezig bij de maandelijkse jeugdleidersbijeenkomsten.

Toewijding

1 avond per week

Soort vacature

vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via jeugdwerk@leg.nl.