Beheer | Grote zaal op orde houden

Hou je ervan om de handen uit de mouwen te steken en ervoor te zorgen dat de grote zaal er spik en span uit ziet? Dan is dit een taak voor jou!

Wat verwachten we van jou?

Elke week tussen de stoelen stofzuigen. 1x in de maand in de week na Baan7 de stoelen terugzetten in de zaal. Onderhouden stoelen en de vloerbedekking (verwijderen vlekken en eventueel kauwgom). De taak kan overdag of in de avond worden gedaan. Het is een mooie taak voor iemand die gepensioneerd is. Eventueel oproepbaar om stoelen terug te zetten wanneer er een andere activiteit dan Baan7 is geweest doordeweeks of in het weekend (dit is sporadisch). Je wordt ingewerkt door de beheerder. 

Toewijding

2 uur per week

Soort vacature

Vrijwillig

Contact

Enthousiast geworden? Neem dan contact op via info@leg.nl.