Vier Pasen!

Je bent van harte welkom om Pasen mee te vieren! We beginnen om 10.00 uur met een feestelijke dienst. Na afloop is er high tea en zijn er leuke activiteiten voor jeugd en kinderen.

Feestelijke dienst

Om 10.00 uur is er een feestelijke Paasdienst! Met onder andere dans van Hearts Aligned en een spoken word door de jeugd. De kinderen hebben deze ochtend een supergaaf paasfeest in hun eigen ruimtes.

Na afloop zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Paas high tea

We gaan gezellig met elkaar eten. Iedereen mag hiervoor iets lekkers meenemen. Denk aan: kleine broodjes, sandwiches, muffins, taart, wraps, fruit of een lekkere salade.

Activiteiten voor jeugd en kinderen

Na afloop zijn er te gekke activiteiten voor jeugd en kinderen. Voor jonge kinderen zal er een springkussen zijn.

Fotoshoot

Je kunt deze ochtend op z’n paasbest op de foto. De jeugd heeft van alles geregeld zodat jij mooi op de foto kan. De foto krijg je direct mee!

Heel de LEG bakt

Met Pasen is de eerste editie van Heel de LEG bakt! De grote vraag is: wie wordt de meesterbakker van de LEG? Doe jij mee? De opdracht is: maak een heerlijke Paastaart. En voor de kinderen: maak de meeste bijzondere cupcake. Neem je taart of cupcake mee! Een jury zal alles proeven en bepalen wie de meesterbakker wordt.