Seizoensafsluiting 26 juni

Zondag 26 juni is er een feestelijke afsluiting van het seizoen.

Feestelijke dienst

We starten met een feestelijke dienst voor jong en oud. Met dans van Hearts Aligned, mooie getuigenissen en terugblikken op het afgelopen seizoen. Ook zetten we de achtstegroepers in het zonnetje, zij maken de overstap naar de jeugd. De kinderen van groep 4 t/m 8 zijn welkom in deze dienst.

Koud buffet | Neem iets lekkers mee

Na afloop gaan we gezellig eten met elkaar. We willen vragen of iedereen iets lekkers voor het koud buffet mee wil nemen. Denk aan: een lekkere salade, broodjes, fruit, wraps, een hartige taart, poffertjes of pannenkoeken. Belangrijk: zorg dat alles al in hapklare porties is gesneden. Zou je per gezin ook een pak sap of frisdrank mee willen nemen?

De BBQ gaat aan!

Naast het koud buffet is er voor iedereen een broodje hamburger! De BBQ gaat aan!

Activiteiten voor jong en oud

Na de dienst zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong een oud. Je kunt volleyballen, er is een springkussen voor de allerkleinsten en…. een heuse zeepbaan. Let wel op: wil jij van de zeepbaan, neem dan een extra paar kleding mee!