Benefietavond Roemenië

Zaterdag 18 juni organiseert de jeugd een benefietavond met 3-gangendiner en veiling. De opbrengst is bestemd voor hulp aan de arme Roma-bevolking in Roemenië.

Jeugd naar Roemenië
Deze zomer gaat er een groep jongeren uit onze gemeente naar Roemenië om daar mee te helpen met onze zendelinge Ilja Witte die onder de Roma werkt, een arme bevolkingsgroep. De jeugd is geweldig enthousiast om te helpen! Maar, ze willen niet met lege handen aankomen. Zij zijn op dit moment keihard bezig om € 10.000 in te zamelen.

Daarom organiseren zij zaterdag 18 juni vanaf 18.15 uur een benefietavond.

Tijdens de avond ga je genieten van een 3-gangendiner met live muziek en entertainment, een veiling van leuke en handige diensten en een kleedjesmarkt met mooie producten! Kosten voor het 3-ganger diner inclusief een drankje, zijn 30 euro p.p. Het geld zal o.a. worden gebruikt voor klusprojecten, uitjes en dagkampen met zigeunerkinderen, projecten met tienermoeders (tevens prostitutie-preventie)en praktische steun (o.a. voedsel, schoolspullen) in de zigeunerwijken.

Meld je voor de benefietavond aan via deze link. Vol = vol!