Jason Upton 18 april in de LEG

Jason Upton komt naar Nederland en houdt op dinsdag 18 april om 19.30 uur een worship concert in de LEG. Reserveer snel je gratis kaarten!

Worship Tour

Van vrijdag 14 april t/m dinsdag 18 april is Jason Upton in Nederland voor zijn ‘Never alone’ Worship Tour. Dinsdag 18 april is het worship concert bij ons in de gemeente! Jullie zijn welkom om 19.30 uur in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55 Aalsmeerderbrug.

‘Never alone’

Jason Upton tourt met zijn band door Nederland en geeft vier unieke concerten. De titel van de tour ‘Never alone’ verklapt het al, het worden avonden vol van hoop. Jason moedigt je aan om je kracht en troost bij Jezus te zoeken, juist in deze ingewikkelde en soms eenzame tijd.

Jason Upton

Jason Upton is een aanbiddingsleider die bekend staat om zijn unieke stijl. Zijn stijl leidt de zaal in aanbidding en brengt ons in de tegenwoordigheid van God. Je kunt spontane zang en gebed verwachten en er zullen mooie verhalen gedeeld worden.

Toegang en kaartverkoop

De toegang tot het worship concert is gratis, om het voor iedereen toegankelijk te maken. Je kunt een kaartje reserveren op Events for Christ om zeker te zijn van een plekje.

Klik hier om je gratis kaarten te reserveren.

Wel worden er € 2 gerekend voor de servicekosten. Op de avond zelf zal er een collecte worden gehouden.

Het concert zal in het Engels zijn, er is vertaling naar Nederlands aanwezig.