Pilotavonden discipelschap

Na twee trainingsavonden over discipelschap gaan we vanaf 28 maart van start met 7 pilotavonden. De avonden worden door Ruben de Jong gegeven.

Na twee trainingsavonden over discipelschap gaan we vanaf 28 maart van start met 7 pilotavonden. Voor iedereen die verder wil groeien om heel bewust en praktisch te leven als discipelmaker. Ruben en Joanne de Jong zijn enthousiast om je verder op weg te helpen. Het is ons verlangen dat de pilot je hoofd, hart en handen zal beïnvloeden om het pilotenstuur van discipelschap bewuster en concreter te hanteren. Het is tenslotte de grote opdracht van Jezus uit Mattheus 28 om hierin te bewegen: maak discipelen!
 
Wanneer?
De pilotavonden discipelschap zijn op vanaf 20:00 op dinsdag:

  • 28 maart
  • 11 april
  • 25 april
  • 9 mei
  • 23 mei
  • 6 juni
  • 20 juni

Meld je aan!
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via ruben@leg.nl. Ook als je vragen hebt, kun je Ruben mailen.