Conferentie met Ana Olondo

Op 3 en 4 juni organiseren de Latino’s uit onze gemeente een conferentie met voorgangster Ana Olondo uit Tenerife.

Het belooft een geweldige tijd met God te worden! Ana Olondo is mede oprichtster van Cielos Abiertos, zij heeft duizenden mensen geholpen door haar preken en staat bekend om haar passie voor de Heilige Geest en de kracht van God die haar ondersteunt om mensen uit hun geestelijke gevangenschap te bevrijden. Elke week zijn er getuigenissen van lichamelijke genezing, genezing van de ziel, bevrijding van geestelijke onderdrukking, en herstel van huwelijken, en nog veel meer! 

Je bent van harte welkom! Zaterdag 3 juni is van 13.00 tot 18.00 uur. Zondag 4 juni van 13.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan via deze link. Er zal vertaling in het Nederlands zijn.