EVERYONE 2023 – A CELEBRATION OF HOPE

Zaterdag 24 juni | Olympisch Stadion Amsterdam

Mis het niet! Op zaterdag 24 juni 2023 vindt vanaf 13.00 uur in het Olympisch Stadion in Amsterdam Everyone 2023 plaats. Een historisch evenement waar duizenden christenen van alle generaties en uit verschillende kerken samenkomen om het evangelie van Jezus te vieren en te delen. Tijdens dit event wordt het startschot gegeven om de komende 10 jaar iedereen met het evangelie te bereiken! Word bemoedigd door getuigenissen, internationale en Nederlandse sprekers, en worship met o.a. Planetshakers, de Opwekkingsband en Iwan en Rebecca Sahertian. Laat je toerusten en inspireren om je buren, je klasgenoten, collega’s en anderen over Jezus te vertellen! 

Ga voor meer informatie en (gratis) registratie naar: everyone2023.com