Tentdienst in Aalsmeer

Zondag 3 september om 10.00 uur is de Tentdienst in Aalsmeer. Je bent van harte welkom in de witte feesttent op het Praamplein.

De Tentdienst is een jaarlijks interkerkelijk evenement in Aalsmeer. Samen met 6 verschillende kerken trappen we de feestweek af met de Tentdienst. Dit jaar is het alweer de 29e editie. Het belooft een groot feest te worden om weer met elkaar samen te komen en God te ontmoeten.

Om 9:30 openen de deuren van de tent op het Praamplein. Om 10:00 uur zal de dienst van start gaan. Het is een dienst voor jong en oud. Voor de allerkleinsten onder ons (leeftijd 0 tot 4 jaar) is er de mogelijkheid om gedurende de dienst te worden opgevangen bij de kinderopvang in wijkgebouw “Irene” in de Kanaalstraat (links naast de Dorpskerk).

Tijdens de dienst zal Gor Khatchikyan het met ons gaan hebben over het thema ‘Duurzaam Leven’. Wat is duurzaam leven en hoe doen we dat eigenlijk? Dit zijn vragen die Gor zal meenemen in zijn verhaal. Ben je benieuwd wat Gor verder over dit thema gaat vertellen? Kom dan zeker naar de dienst. Naast het thema gaan we ook weer genieten van muziek, begeleidt door muzikanten uit verschillende kerken. Natuurlijk is er ook een moment met speciale aandacht voor de kinderen.

Het belooft weer een feest te worden zoals we gewend zijn. We hopen jou en u te ontmoeten op 3 september.

Kijk voor meer informatie op tentdienstaalsmeer.nl of op onze sociale mediakanalen: facebook.com/TentdienstAalsmeer en instagram.com/tentdienstaalsmeer

Naast de Tentdienst is er zoals gebruikelijk een samenkomst om 10.00 uur in de LEG.