Speak Life

Vrijdag 3 november en zaterdag 4 november is er een profetische conferentie in de LEG: Speak Life. Deze conferentie wordt samen met de Ruah School van profetie georganiseerd.

Als je niet alleen maar verhalen wilt horen over de geestelijke gaven, maar deze ook wil ervaren en wil leren hoe hierin te groeien, mis dan niet deze kans! We kijken uit naar een fantastische tijd van worship, gebed, praktisch onderwijs en activatie van de geestelijke gaven zoals: profetie, genezing, woorden van kennis, enz. De sprekers zijn Matthew Helland, Femke Helland, Hans Maat & Lois Vorsterman van Oijen en Walter van Wijk. Jacob Castanon & band zullen ons meenemen in uitzonderlijk mooie worship.

Jeugd en kinderen

Vrijdagavond is speciaal voor jongeren, en op zaterdag is er een programma voor kinderen! Wil je groeien in de gaven van de Heilige Geest, kom dan naar deze conferentie. 

De tijden: Vrijdag vanaf 19.30 uur. Zaterdag: 10.30 uur, 13.30 uur, 19.00 uur

Bekijk hier de info en meld je aan!