Welkom met Kerst!

Van harte welkom om kerst mee te vieren! Op zondag 24 december om 10.00 uur is het familiekerstfeest. ’s Avonds om 21.00 uur is de kerstnachtdienst.

Familiekerstfeest | zondag 24 december 10.00 uur

Zondag 24 december om 10.00 uur is het familiekerstfeest. Jong en oud is welkom! Geniet deze ochtend van toneel, dans en mooie kerstliederen. Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om het familiekerstfeest mee te vieren. De peuters hebben hun eigen feestelijke dienst. Voor de allerkleinsten is er opvang.

Voor livestream klik hier. Er is vertaling in Engels en Spaans.

Kerstnachtdienst | zondag 24 december 21.00 uur

Zondagavond om 21.00 uur is de kerstnachtdienst. We zien ernaar uit om jou te ontmoeten. Geniet van prachtige kerstliederen, dans en een inspirerende kerstboodschap rondom het thema ‘En zijn naam is Jezus’. Na afloop is er een gezellige tijd met elkaar. Van harte welkom!

Voor livestream klik hier. Er is vertaling in Engels en Spaans.

Locatie
Het adres van de Levend Evangelie Gemeente is: Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug