Marriage Course

Wil je investeren in een sterk huwelijk? Volg dan samen de Marriage Course! De eerste avond is op zaterdag 20 januari 2024.

Geniet samen van 7 leuke en romantische date nights mét inhoud. Er komen allerlei onderwerpen aan bod waar je samen over doorpraat. Dus geen groepsgesprekken.


Enkele onderwerpen

Hoe herken je de noden van je partner? Effectief communiceren. Conflicten oplossen. Herstel van pijn uit het verleden. Hoe laat je de anders zien dat hij/zij geliefd is? Ouders en schoonouders. Een goed seksleven. Tijd nemen voor elkaar. Genieten van elkaar.

Voor wie?

De Marriage Course is voor elk getrouwd stel, waarvan man en vrouw verlangen naar een sterke en langdurige onderlinge relatie. De cursus is gebaseerd op christelijke principes, maar ook echtparen zonder een gezamenlijk christelijk geloof of kerkelijke achtergrond kunnen er veel aan hebben.

Wanneer

Zaterdag 20 en 27 januari, 10 februari, 23 en 30 maart, 4 en 18 mei.

Kosten

De prijs voor 7 avonden is voor leden en vaste bezoekers 175 euro per stel. Voor alle andere echtparen is de prijs 225 euro. Vier avonden starten met een maaltijd. De overige avonden word je verwend met taart, hapjes en meer lekkers. Als de prijs een belemmering is, laat het ons dan weten via info@leg.nl. Dan zoeken we naar een passende oplossing. Ben je verzekerd via ‘De christelijke zorgverzekeraar’ dan wordt 115 euro vergoed.

Opgave

Meld je voor de Marriage Course aan via onderstaande button.

Meer informatie

Meer weten over de Marriage Course? Ga dan naar de website. Of mail naar info@leg.nl.