Next Steps

Vanaf 7 februari gaat er weer een serie Next Steps van start. Ontdek meer over God, de gemeente en je gaven en talenten.

Next Steps bestaat uit vier onderdelen, die los van elkaar te volgen zijn. Wil je lid worden van de gemeente, volg dan in ieder geval Next Steps 1 en 2.

Next Steps 1: God leren kennen
God leren kennen, dat is de eerste en belangrijkste stap. In Next Steps 1 ga je in vogelvlucht langs de belangrijkste principes van het christelijk geloof. Daarnaast staan we stil bij een aantal gewoontes die je helpen om te groeien in je relatie met God, zoals bijbelstudie en gebed. Maar ook de waterdoop, een geest geleid leven en je relatie met andere gelovigen komen aan de orde. Of je Jezus nu nog maar net kent, of al een tijdje op weg bent, er is altijd een volgende stap voor jou.

Next Steps 2: De gemeente leren kennen
In Next Steps 2 leer je de gemeente beter kennen. We nemen je mee naar het ontstaan van de gemeente, de missie en visie, en stellen je voor aan de leiding. Ook leggen we uit hoe de Levend Evangelie Gemeente is georganiseerd. Tot slot staan we stil bij het lidmaatschap, wat dit inhoudt en hoe jij je aan kunt sluiten bij de gemeente.

Next Steps 3: Je gaven en talenten leren kennen
In Next Steps 3 ga je aan de hand van allerlei vragenlijsten je gaven, talenten en passies te ontdekken. Ook doe je een DISC-test om meer inzicht in je persoonlijkheid te krijgen. Stap voor stap leer je zo meer over jezelf en op welke manier jij in Gods Koninkrijk mag dienen met de unieke kwaliteiten die God jou heeft gegeven.

Next Steps 4: Je plek in de gemeente leren kennen
Nadat je in Next Steps 3 hebt ontdekt wat je gaven en talenten zijn, ga je nu kijken op welke plek binnen de Levend Evangelie Gemeente je die in kunt zetten. We maken je daarom eerst wegwijs welke teams er in de gemeente zijn. Ook vertellen we welke waarden we belangrijk vinden om goed in een team te functioneren. Belangrijk onderdeel van Next Steps 4 is een gesprek met een coach die je op weg helpt om je bij een team aan te sluiten.

Data

Next Steps 1Woensdag 7 februari
Next Steps 2Woensdag 21 februari
Next Steps 3Woensdag 13 maart
Next Steps 4Woensdag 27 maart

De avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur

Aanmelden
Wil je één of meer onderdelen van Next Steps volgen, meld je dan aan via info@leg.nl