Hoe vaak komt het niet voor, dat je God vertrouwt en Hem wilt dienen, maar dat je niet echt weet waar je moet beginnen. Gedachten als ‘Kan ik dat wel?’, ‘Wil God dat wel voor mij?’, ‘Dat is toch niks voor mij!’, schieten dan door je hoofd. Maar… is dat wel terecht? 
In de cursus “Alle hens aan dek” gaan we eerst kijken welk antwoord de Bijbel op die vragen heeft, door een stevig fundament neer te leggen. Vanuit die zekerheid van Gods Woord kijken we verder hoe de Grote Opdracht voor jou persoonlijk handen en voeten kan krijgen, waarbij jouw talenten, passies en bestemming alle ruimte krijgen.


Onderwerpen

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

– Ben ik echt gered en wat is nu mijn nieuwe positie?
– Wat heeft God mij gegeven en hoe gebruik ik dat?
– Hoe maakt mijn leven werkelijk verschil?
– Hoe wil God mijn talent en passie gebruiken voor Zijn Koninkrijk?
– Hoe zit het met Gods bestemming voor mijn leven?
– Zout en licht zijn, wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld?
– Welke valkuilen moet ik vermijden?

 

 


Ruim een jaar hebben Vincent en Heather Zandvliet gewerkt en gesleuteld aan “Alle hens aan dek”. Zij geloven meer in een ‘product in wording’, een groeiend geheel, en voor iedere groep cursisten weer anders. Behalve Vincent en Heather is er ook een ondersteunend team aanwezig. Naast de geplande 10 avonden zijn met name de thuisopdrachten van wezenlijk belang. Dat zijn momenten om van de Heer te horen wat Zijn volmaakte wil is!


Cursusdata

De eerstvolgende cursusdata zijn nog niet bekend.


Cursuslocatie

Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug.


Kosten

De kosten voor de cursus zijn € 10,- per persoon. Dit is inclusief cursusmateriaal.


Opgave

Je kunt je voor de cursus aanmelden door een mail te sturen naar: cursusallehens@gmail.com of vincent@leg.nl (maximaal 20 deelnemers). 


Meer info

Voor meer informatie: www.cursusallehens.com