Huwelijkvoorbereidingscursus ‘Droomhuwelijk’

Jullie houden van elkaar! De hele wereld mag het weten. En nu willen jullie gaan trouwen. Wat geweldig! De bruiloft wordt voorbereid. Er komt een groot feest met familie en vrienden. Jullie zien er op je allerbest uit en het wordt een fantastische dag! Jullie beloven elkaar trouw voor het leven en er volgt een spetterend feest. Maar ook aan deze dag komt een eind. Jullie verlaten het feest en dan eindelijk is het zo ver… vanaf nu voor altijd samen.

Wij geloven dat het van wezenlijk belang is, om goed voorbereid het huwelijk in te gaan. De cursus Droomhuwelijk behandelt een groot aantal praktische, alledaagse onderwerpen en geeft waardevolle tips, die jullie helpen om je voor te bereiden op een eigen droomhuwelijk.

Onderwerpen die aan bod komen:

• God in het huwelijk
• Verschillen tussen man en vrouw
• Communicatie
• Conflicten oplossen
• Financiën
• Zaaien en oogsten

Elke sessie bestaat uit een inleiding van 20-30 minuten, waarna elk stel met elkaar de aangeboden stof bespreekt, ieder aan de  hand van een eigen werkboek. Jullie privacy staat centraal. Je hoeft dan ook helemaal niets persoonlijks met anderen te delen, tenzij je daar zelf voor kiest. Wat jullie bespreken, is voor jullie belangrijk… en niet voor anderen!

Kosten

Voor mensen die lid zijn van de LEG zijn de kosten 50 euro per stel incl. koffie, thee en cursusmateriaal. Voor een lunchpakket moeten jullie zelf zorgen. Voor mensen van buiten de gemeente zijn de kosten 95 euro per stel. De cursus wordt in Aalsmeerderbrug of Leiden gehouden, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Cursusdata

De data van de volgende cursus zijn nog niet bekend. Wanneer je belangstelling hebt, mail dan naar vincent@leg.nl. Bij voldoende aanmeldingen worden de data in overleg vastgesteld.

Meer informatie en opgave

Vincent & Heather Zandvliet ( vincent@leg.nl) – tel: 071-8892437 of via www.droomhuwelijk.com.