Nog geen reacties

Meet & Eat for ladies op 16 mei

Zaterdag 16 mei is er een gezellige Meet & Eat for ladies. Het thema van de middag is “Voor Elkaar”. Vanaf 13.15 uur ben je welkom en staat de koffie en thee klaar.
Het programma ziet er als volgt uit: 13.15 uur: Inloop met koffie en thee 13.45 uur: Inspirerende lezing Minella van Bergeijk Minella van Bergeijk zal spreken over het thema “Kracht door Kwetsbaarheid”. Minella is bekend van de Marriage Course en heeft de boeken “Kussengevecht” en “Ik wil je helemaal” geschreven. 14.30 uur: High Tea ’s Middags hebben we een gezellige High Tea. Aansluitend bij het thema “Voor elkaar” willen we vragen of je hiervoor iets lekkers mee wilt nemen. Een lekkere cake, taart, cupcakes, iets hartigs… Neem iets mee waarmee je iemand anders een plezier doet. 15.15 uur: Creatieve workshops Samen met andere vrouwen ga je creatief aan de slag. Maak een keuze uit één van de creatieve workshops! Workshops Meet & Eat 15 mei 2015 16.15 uur: Creatieve markt Na afloop van de workshops is er een creatieve markt waar je allerlei leuke spulletjes kunt kopen. Meer info Heb je vragen, mail dan naar: info@leg.nl of bel 020-6533887. Kosten en aanmelden Meld je vóór 12 mei aan via onderstaande button of koop een kaartje op 26 april, 3 mei of 10 mei na de dienst. Ook zijn er dan leuke cadeaubonnen te koop die je je vriendin cadeau kunt doen. De kosten zijn € 7,50. Je mag dit op de dag zelf betalen of op een van de genoemde zondagen. Aanmelden