Nog geen reacties

Meet & Eat for ladies op 7 november

Op zaterdag 7 november is er van 10.30 tot 13.00 uur een gezellige Meet & Eat for ladies. Rondom het thema ‘Eten & Weten’ zijn er allerlei leuke en inspirerende activiteiten georganiseerd. Drs. Esther Noordermeer zal spreken over de Hemelse voedselbank en er is een proeverij met lekkere hapjes. 

Weten
Wist je dat de bijbel heel veel zegt over gezond eten en er zelfs voedingslessen in staan? Maar kunnen we daar in onze tijd iets mee? Drs. Esther Noordermeer deed er onderzoek naar en schreef het boek De hemelse voedselbank. Laat je inspireren door wat zij te zeggen heeft over wat we eten.

Eten
Tijdens een gezellige proeverij mag je een aantal (h)eerlijke hapjes proeven. Bevalt het hapje dan, dan kun je het thuis nog eens proberen, want je krijgt het recept mee in een leuke verpakking. Ook zijn er nog extra lekkernijen te koop om thuis van te genieten.

Ruilen
Aan het eind van de ochtend is er een ruilbeurs van jasjes, vestjes en colberts. Neem daarom het jasje dat je toch niet meer gebruikt mee met een hanger, en ruil het voor een ander.

Kosten en opgave
De kosten zijn € 7,50 per persoon. Geef je vóór 3 november op door een e-mail te sturen naar: info@leg.nl.

Cadeaubonnen
Op de zondagen 18 en 25 oktober en 1 november zijn er na afloop van de dienst leuke cadeaubonnen verkrijgbaar, die je cadeau kunt doen aan je vriendin! Ook kun je je tijdens deze zondagen inschrijven.

Plaats
De Meet & Eat for Ladies wordt gehouden in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug.

Wij zien uit naar jouw komst!

Plaats een reactie