Nog geen reacties

Meet & Greet voor nieuwkomers op 29 november

Voor iedereen die nieuw is in de Levend Evangelie Gemeente wordt er één keer per kwartaal een Meet & Greet georganiseerd. De Meet & Greet van 29 november zit vol! Meld je aan voor de volgende bijeenkomst op zondag 6 maart 2016.

Ontmoeting

Van 12.00 tot 13.00 uur kun je tijdens een informeel samenzijn oudsten, regioleiders en coördinatoren van het kinder- en jeugdwerk ontmoeten. Ook zal Martijn Piet meer vertellen over de gemeente en kun je al je vragen stellen. Je bent welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan op zondag bij het Meeting Point in de hal. Of stuur een mail naar info@leg.nl en vermeld daarbij je naam, woonplaats en met hoeveel personen je komt (volwassenen en kinderen). Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt vanwege de ruimte in de koffiebar.

 

Plaats een reactie