Nog geen reacties

Kerst 2015

Wij nodigen je van harte uit voor het familiekerstfeest op zondag 20 december en de kerstnachtdienst op donderdag 24 december. Je bent welkom!
Familiekerstfeest

Jong en oud is van harte uitgenodigd voor het familiekerstfeest op zondag 20 december. De kinderen zullen de kerstmusical Het mooiste kado laten zien en dansgroep ArtsFactory gaat dansen. Na afloop ben je welkom om nog even te blijven. De warme chocolademelk met iets lekkers staat klaar! Het familiekerstfeest begint om 16.30 uur en duurt tot ca. 17.30 uur.

Kerstnachtdienst

Ook nodigen we je uit om op donderdag 24 december naar de kerstnachtdienst te komen, die om 21.00 uur begint. Het belooft een afwisselende avond te worden waarop bekende kerstliederen klinken en dansgroep ArtsFactory optreedt. Bovendien is er een kerstboodschap door Martijn Piet. Na afloop is er een gezellig samenzijn met kerstmuziek en warme chocolademelk. Je bent welkom!

Op 1e en 2e kerstdag is er geen samenkomst.   

Plaats een reactie