Nog geen reacties

Bouwen aan je tienergezin

Een serie van drie dagen voor ouders met kinderen in de leeftijd van 11 t/m 16 jaar!

Data

30 januari, 9 april, 4 juni.

Doel

Het doel van deze dagen is om ouders met tieners (of aankomende tieners) handvatten aan te reiken die je in staat stellen om op een positieve, bijbelse manier inhoud te geven aan de opvoeding van je tieners. Daarnaast hopen we dat deze dagen een tijd van bemoediging zullen zijn, een plaats waar je als ouder bevestiging mag ontvangen en mag horen dat er ook juist heel, heel veel goed gaat!

Voor alle gezinnen

Bouwen aan je gezin is voor alle gezinnen, als het super goed gaat of als het even moeilijker gaat. Soms kan je gewoon even heel moe zijn van het opvoeden, juist dan zijn deze dagen een geweldige mogelijkheid om even bij te tanken, opgebouwd, bevestigd en bemoedigd te worden. Voor echtparen zou het het mooiste zijn als jullie samen komen maar we begrijpen dat dat niet altijd mogelijk is. Ook als je er alleen voor staat ben je juist meer dan welkom.  

Aandacht voor gezin en opvoeden

Een aantal jaren terug was de opvoeding voor het merendeel van de kinderen en tieners grotendeels gelijk. Nu, door de veranderende maatschappij, de ontkerkelijking, de komst van internet, enz. wordt er van elke ouder verwacht om op een eigen, unieke manier invulling te geven aan de opvoeding.

Onze tieners komen elke dag in aanraking met andere waarden en normen dan de bijbelse waarden en normen die wij in onze kinderen willen planten. Hoe ga je daar mee om? 

Onderwijs & Aanbidding 

Freek & Angelique van Balen (JmeO Aalsmeer), Hein & Ans Wijnja (JmeO Alblasserwaard)

Locatie

Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug

Kosten

De kosten zijn € 12,50 p.p. per dag, inclusief lunch.

Meer weten?

Wil je meer over deze dagen weten? Neem dan contact op met Freek en Angelique van Balen via angeliquevanbalen@outlook.com of kijk op de website.

Opgave

Wil je je aanmelden? Klik dan op onderstaande button:

Aanmelden

Plaats een reactie