Nog geen reacties

Meet & Greet voor nieuwkomers op 6 maart

Wanneer jij nieuw bent in de Levend Evangelie Gemeente of al een tijdje komt en meer wilt weten, dan nodigen we je van harte uit voor een gezellige Meet & Greet, die op zondag 6 maart van 12.00 tot 13.00 uur wordt gehouden.

Ontmoeting

Tijdens een informeel samenzijn kun je oudsten, regioleiders en coördinatoren van het kinder- en jeugdwerk ontmoeten. Ook zal Martijn Piet meer vertellen over de gemeente en kun je genieten van een heerlijke lunch. Je bent welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan op zondagen bij het Meeting Point in de hal. Of meld je aan door een e-mail te sturen naar info@leg.nl en vermeld daarbij je naam, woonplaats en met hoeveel personen je komt (volwassenen en kinderen). Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt vanwege de ruimte in de koffiebar.

Meet & Greet wordt één keer per kwartaal georganiseerd.

Plaats een reactie