Nog geen reacties

Passie door Kunst – Het paasverhaal verteld door 14 kunstenaars

Van 20 t/m 28 maart wordt in de Oude Veiling van Aalsmeer de tentoonstelling Passie door Kunst gehouden, een initiatief van de Dorpskerk, Lijnbaankerk, Oosterkerk, Levend Evangelie Gemeente en de Aalsmeerse Cama Gemeente.

Passie door Kunst

Passie door Kunst is een boeiende en inspirerende tentoonstelling waar in een serie van vijftien staties de lijdensweg en opstanding van Jezus Christus in zeer verschillende kunstvormen wordt uitgebeeld. De kunstwerken zijn gemaakt door 14 kunstenaars uit verschillende Aalsmeerse kerken. Ook vanuit de LEG hebben kunstenaars een bijdrage geleverd.

Openingstijden en adres

De tentoonstelling kun je van 20 t/m 28 maart dagelijks bezoeken van 15.00 tot 21.00 uur in de Oude Veiling,
Marktstraat 19, Aalsmeer. De toegang is gratis.

 

 

 

Plaats een reactie