Nog geen reacties

Goede Vrijdag en Pasen

Op vrijdag 25 maart is het Goede Vrijdag en staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. Om 19.30 uur ben je van harte welkom. Op zondag 27 maart hebben we om 10.00 uur een feestelijke Paasdienst waar we je ook van harte voor uitnodigen.
Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag ben je om 19.30 uur van harte welkom. Op een bijzondere manier zullen we stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus. In het gebouw zijn 30 verschillende plekken waar jij langs kunt gaan. Zo zijn er plekken van gebed, aanbidding, een moment waar je het avondmaal kunt vieren en op andere plaatsen kun je op een creatieve manier bezig zijn om jouw dankbaarheid naar God te uiten. De avond is voor iedereen, volwassenen, jeugd en kinderen!

Pasen

Feestelijke dienst
Met Pasen zal de dienst extra feestelijk zijn. Het koor zingt mee en ook acapellagroep Double G zal een aantal liederen laten horen. Martijn Piet spreekt deze ochtend. 

High Tea
Na afloop van de dienst hebben we een gezellige high tea. Hiervoor mag iedereen iets lekker meenemen. Bijvoorbeeld cupcakes, taart, iets hartigs of fruit. Neem iets mee waarmee je een ander blij maakt. We zien uit naar een gezellige tijd met elkaar!

 

 

Plaats een reactie