Nog geen reacties

Men United Sports Event op 2 april

Op zaterdag 2 april organiseert Men United voor alle mannen tussen de 25 en 55 jaar een Outdoor Sports Event! Dit keer zal de team spirit worden geprikkeld door een stormbaan te beklimmen. Ga jij de uitdaging aan? Vanaf 14.00 uur verzamelen de mannen bij de LEG om ’s avonds pas weer terug te komen.

Men United

Men United wil mannen bij elkaar brengen, zodat ze elkaars leven kunnen delen en er nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Naast sportiviteit en uitdaging is er altijd een moment van aanbidding en een korte overdenking. Want, Men United wil mannen niet alleen fysiek maar ook geestelijk uitdagen en aanmoedigen om zich in te zetten voor het Koninkrijk van God

Aanmelden

Meld je aan voor het Men United Sports Event via de website van Men United

Plaats een reactie