Nog geen reacties

Toerustingsavonden Walking in the prophetic

Op 20, 21 en 22 mei zijn er in de LEG drie toerustingsavonden over profetie: ‘Walking in the prophetic’. Het onderwijs wordt gegeven door Pastor Mike Holcomb uit Portland (USA). De avonden beginnen om 19.45 uur.

Profetie
In 1 Korinthe 1: 14:1 worden we aangemoedigd om ons uit te strekken naar profetie: ‘… streef naar de gaven van de Geest, vooral naar die van de profetie.’ Om hierin persoonlijk en als gemeente te groeien is Pastor Mike Holcomb uitgenodigd om drie toerustingsavonden te geven. Het onderwijs geeft hij samen met zijn vrouw, dochter en schoonzoon.

Pastor Mike Holcomb
Pastor Mike Holcomb is voorganger van een gemeente in Portland en heeft een krachtige profetische bediening. Hij getuigt dat Jezus Christus de gemeente bouwt door profetische zalving en zegt: ‘Op die plaatsen waar een oprechte profetische bediening is, is er ook explosieve groei. Ik ben dankbaar dat ik in deze bediening mag staan, in Zijn werk.’

Plaats en tijd
De toerustingsavonden ‘Walking in the prophetic’ vinden plaats in de Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. De avonden gaan om 19.45 uur van start.  

Plaats een reactie