Nog geen reacties

Tentdienst Aalsmeer op 4 september

Zondag 4 september is de jaarlijkse tentdienst op het Praamplein in Aalsmeer. Wij zijn enthousiast om hier als gemeente voor het eerst aan mee te werken samen met de Dorpskerk, Oosterkerk, Lijnbaankerk en CAMA gemeente. De dienst begint om 10.00 uur.

Het wordt een afwisselende dienst met een goed woord, dans, muziek en filmpjes. Het thema is: KNOw Heart Feelings. De dienst is geschikt voor bijna alle leeftijden. Alleen voor de allerkleinsten is er crèche-opvang in gebouw Irene.

De gehele dienst zal in de feesttent goed te volgen zijn op minstens 4 grote videoschermen met ondertiteling. Je mist dus niks!

Het handigste is om per fiets naar het Praamplein te komen. De parkeergelegenheid is zeer beperkt. Mocht het niet anders kunnen, dan is het Raadhuisplein de makkelijkste plek om te parkeren.

De feesttent is om 9.30 uur open. De dienst begint om 10.00 uur en zal omstreeks 11.30 uur eindigen met tijd voor koffie en ontmoeting.

Meer weten? Kijk dan op www.tentdienstaalsmeer.nl of op de Facebookpagina van de Tentdienst.

Omdat er niet voldoende plek in de feesttent is als iedereen uit onze gemeente naar de tentdienst komt, zal er op 4 september in de LEG zoals gebruikelijk een samenkomst zijn om 10.00 uur.

 

Plaats een reactie