Nog geen reacties

Nieuwe cursussen van start!

Binnenkort gaan er in de LEG weer een aantal cursussen van start: de gebedstraining, de Marriage Course en de Heilige Geest Trainingsschool. Meld je nu aan!


Gebedstraining

Op 11 oktober start de gebedstraining. Drie avonden waarop je onderwijs krijgt over gebed. Je leert o.a. wat het is om naar Gods wil te bidden, eenparig en geleid door de Heilige Geest. Natuurlijk wordt het geleerde ook in praktijk gebracht. Elke avond bid je samen met anderen voor een bepaald thema. Daarnaast kun je je na de training aansluiten bij één van de gebedsgroepen die om de week op dinsdag bij elkaar komen.

De gebedstraining wordt gehouden op 3 dinsdagavonden: 11 oktober, 25 oktober en 8 november.

Lees hier meer over de gebedstraining


Marriage Course

Op 5 november gaat de Marriage Course van start! Een cursus voor alle getrouwde stellen om te bouwen aan een sterk huwelijk. Het maakt niet uit of je nu 2 of 40 jaar bent getrouwd. Zeven avonden lang is het quality time voor jullie beiden. Tijdens de avonden komen allerlei onderwerpen aan bod zoals tijd nemen voor elkaar, communicatie, familie en conflicten oplossen. Je bekijkt samen een dvd en bespreekt de onderwerpen met z’n tweeën. Het is jullie avond! Daarnaast is de Marriage ook gewoon genieten, tijdens de avonden word je op en top verwend. Vier keer is er een heerlijk diner voor twee, de andere avonden zijn er lekkere hapjes.

De Marriage course wordt gehouden op de zaterdagavonden: 5, 19 en 26 november, 10 december, 14, 21 en 28 januari.

Lees hier meer over de Marriage Course.


Heilige Geest Trainingsschool

Op 10 november gaat de Heilige Geest Trainingsschool van start. Gedurende acht donderdagavonden en twee zaterdagen krijg je onderwijs over de gaven, de kracht en de leiding van de Heilige Geest. Daarnaast zul je het geleerde ook in praktijk brengen. De avonden worden geleid door Martijn Piet, Wim van Putten en Walter van Wijk. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. wie is de Heilige Geest, geestelijke gaven, vervulling met de Heilige Geest, klanktaal en vertolking, genezing, persoonlijke reiniging, genezing en bevrijding, profetie, geleid worden door de Heilige Geest en je gaat een zaterdag meedoen met Prayerstation. Ook christenen uit andere kerken zijn van harte welkom!

De Heilige Geest Trainingsschool wordt gehouden op: 10 en 24 november, 8 december, 12, 26 en 28 januari, 9 en 23 februari en 9 maart.

Lees hier meer over de Heilige Geest Trainingsschool


Opgave

Wanneer jij je aan wilt melden voor een van de cursussen, stuur dan een mail naar info@leg.nl.

Plaats een reactie