14 dagen Bidden & Vasten

Van 31 januari t/m 13 februari is er in onze gemeente een periode van bidden en vasten. Met bijbelstudies voor thuis en gebedsbijeenkomsten via Zoom.

Tijdens de veertien dagen bidden en vasten willen we tijd apart zetten om Gods geest ruimte te geven in ons leven en in de gemeente.

Waar richten we ons op deze 14 dagen:

  • Persoonlijke vernieuwing

Hernieuwde focus op God en een persoonlijke ontmoeting door middel van bekering en ruimte voor Gods Geest.

  • Gemeentelijke toewijding

Naast persoonlijke vernieuwing willen we ook als gemeente onszelf voorbereiden door ons te heiligen en opnieuw toe te wijden aan de roeping van God voor de gemeente.

Gezinnen thuis

Deze veertien dagen zijn een unieke gelegenheid om ook samen als gezin tijd apart te zetten voor God. Veertien dagen waar we jou en je gezin stimuleren om ook thuis heel gericht als gezin tijd apart te zetten voor gebed. Het vasten deze veertien dagen kan voor iedereen anders zijn. De één zal misschien zeven dagen zich onthouden van voedsel terwijl anderen veertien dagen een Daniel zal doen. Naast voedsel kun je ook besluiten om als gezin je een aantal dagen lang te onthouden van social media of tv. Deze tijd kan dan samen gebruikt worden om de Heer te zoeken. In de handleiding vind je verdere suggesties en tips.

Gezamenlijk als gemeente

Als gemeente zullen we, ondanks corona, proberen om zoveel mogelijk gezamenlijke momenten te hebben. Momenten waarop we samen kunnen bidden. Dit zal via zoom plaatsvinden op de dinsdag- en donderdagavonden om 20.00 uur. Naast gezamenlijk bidden zal er ook ruimte zijn voor getuigenissen.

Programma en studies

Kijk voor het programma en de studies op deze website, klik hier.