Pasen en Goede Vrijdag

Vier je Pasen mee? Op zondag 4 april is er om 10.30 uur een mooie interactieve Paasdienst voor jong en oud, waarbij jij kunt genieten van een bijzondere Paasfilm rondom de vraag: Wat vieren we met Pasen? Op vrijdag 2 april is het Goede Vrijdag en is er om 19.30 uur een dienst.

Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus. Vrijdag 2 april om 19.30 uur is er een samenkomst, die je via de livestream kunt volgen. Ook vieren we dan avondmaal met elkaar.

De Goede Vrijdag dienst kun je hier bekijken.

Pasen

Op zondag 4 april vieren we Pasen! Om 10.30 uur kun je tijdens de livestream genieten van een bijzondere Paasfilm waaraan kinderen, jongeren en volwassenen meewerken. In deze film maak je kennis met twee kinderen die zich afvragen: wat vieren we met Pasen? Ze hebben bijzondere ontmoetingen met personen uit het Paasverhaal. Dit mag je echt niet missen. Naast de Paasfilm gaan we samen God aanbidden, hebben we via Zoom contact met een aantal mensen thuis, en… is het goed opletten, want tijdens de dienst kun je een code kraken! Vier je Pasen mee?

De Paasdienst kun je hier meekijken.

Kraak de code!

Tijdens de Paasfilm kun jij meedoen met een spel: kraak de code! Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al meedoen, nog leuker is het natuurlijk als je het samen met anderen speelt. Wat je moet doen? Download hieronder het werkblad en lees de speluitleg goed door. Zorg dat je een printje maakt en klaar hebt liggen. Tijdens de Paasfilm los je de vragen op die op het werkblad worden genoemd. Uiteindelijk blijft er één woord over waarmee jij de code kan kraken!! 

Kleurplaat kinderen

Voor de allerjongste kinderen is er een kleurplaat. Maar wel een heel bijzondere! Iedere keer als Mika tijdens de Paasfilm een paaseitje eet, mag je deze op de kleurplaat inkleuren. De vraag: hoeveel paaseitjes eet Mika?