Pasen – met Paasfilm voor jong en oud

Event details

  • zondag | 4 april 2021
  • 10:30
Pasen

Op zondag 4 april vieren we Pasen! Om 10.30 uur kun je tijdens de livestream genieten van een bijzondere Paasfilm waaraan kinderen, jongeren en volwassenen meewerken. In deze film maak je kennis met twee kinderen die zich afvragen: wat vieren we met Pasen? Ze hebben bijzondere ontmoetingen met personen uit het Paasverhaal. Dit mag je echt niet missen. Naast de Paasfilm gaan we samen God aanbidden, hebben we via Zoom contact met een aantal mensen thuis, en… is het goed opletten, want tijdens de dienst kun je een code kraken! Vier je Pasen mee?

De Paasdienst kun je hier meekijken.

Kraak de code!

Tijdens de Paasfilm kun jij meedoen met een spel: kraak de code! Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al meedoen, nog leuker is het natuurlijk als je het samen met anderen speelt. Wat je moet doen? Download hieronder het werkblad en lees de speluitleg goed door. Zorg dat je een printje maakt en klaar hebt liggen. Tijdens de Paasfilm los je de vragen op die op het werkblad worden genoemd. Uiteindelijk blijft er één woord over waarmee jij de code kan kraken!!

Download spel Kraak de code

Kleurplaat kinderen

Voor de allerjongste kinderen is er een kleurplaat. Maar wel een heel bijzondere! Iedere keer als Mika tijdens de Paasfilm een paaseitje eet, mag je deze op de kleurplaat inkleuren. De vraag: hoeveel paaseitjes eet Mika?

Download kleurplaat